Gambar MB Perak yang ‘digelapkan’ media-HARAKAHDAILY

Azamin Amin
Fri | Apr 11, 08 | 11:15:03 am MYT
KUALA LUMPUR, 11 April (Hrkh) – Biarpun ditohmah dengan pelbagai gelaran dan negeri menjadi ‘ancaman’ dan ‘serangan’ Umno, Barisan Nasional (BN) dan media arus perdana namun Menteri Besar Perak Ir Mohamad Nizar Jamaluddin tetap menjalankan tugas dan tanggungjawab seperti sedia kala di samping bertemu masyarakat sekaligus menangkis dakwaan yang tidak tepat selama ini.ImageBerikut adalah gambar-gambar beliau yang ‘menyentuh hati’ tetapi kemungkinan

Image

‘digelapkan’ atau tidak disiarkan oleh media sewaktu pertemuannya dengan

keluarga mangsa tragedi, tanpa mengira latar belakang kaum.

Dalam gambar tersebut Nizar kelihatan bersama Ahli Dewan Undangan Negeri

(Adun) Setiawan yang juga Pengerusi DAP Ngeh Koo Ham melawat keluarga mangsa letupan kilang tepung Malayan Flour Mills di Manjung pada 18 Mac lalu.

Kelihatan Nizar meluangkan masa di rumah seorang dari tiga mangsa yang terbunuh, Lok Lai Keat, 51 dari Sitiawan dan beliau yang boleh bertutur dalam bahasa Cina turut memujuk anak mangsa Lok Min Yee, 10 yang meratapi kehilangan bapanya.

Gambar-gambar ini boleh dilayari di blalang.com. – mks.

Advertisements

5 responses to “Gambar MB Perak yang ‘digelapkan’ media-HARAKAHDAILY

  1. penulis_cyber

    SEPATUTNYA SEMUA PEMIMPIN PERLU DIBERI LIPUTAN SAMA ADA PRO ATAU TIDAK KPD PERJUANGAN MEREKA…RAKYAT AKAN MENILAI APA MEREKA BUAT DLM ELECTION NANTI…..HIDUP KEADILAN ISLAM !!!!

  2. TGK MB PERAK….U ARE THE BEST..ISTIQAMAH DALAM PERJUANGAN..KAMU SEDANG DIUJI OLEH ALLAH

  3. SAYA SOKONG APA YANG DIBUAT OLEH MB PERAK KINI, JADILAH PEMIMPIN YANG LAIN DARIPADA PEMIMPIN BN BUAT.JADILAH PEMIMPIN “Yang Berkhidmat” dan bukan “Yang Berhormat” KERANA RAKYAT YANG MEMBERI JAWATAN TERSEBUT,jALANKAN AMANAH YANG RAKYAT BERIKAN. TUHAN MELIHAT APA YANG KITA BUAT DAN RAKYAT SEDANG MENILAI…..

  4. Pemimpin beginilah yang patut disiarkan dalam mana-mana media samada media cetak dan media elektronik.Sekarang beliau adalah ketua kerajaan negeri yg berdaulat .Media arus perdana tidak pernah bersikap profesional dalam tugasnya, tiada etika kewartawanan, harus diingat bahawa pelanggan kamu bukannya umno@BN shj,penyokong PAS,KEADILAN,DAP dan pengundi yg menyokong PAKATAN RAKYAT menjadi pelanggan kamu juga & seharusnya sebarang maklumat,agenda,visi,aktiviti,berita dari negeri-negeri yg diperintah PR hendaklah dipaparkan seluasnya kalau adapun yg negatif dibesarkan-besarkan &yg positif digelapkan.

  5. SAYA SALAH SEORANG ANAK JATI PERAK TETAP MENYOKONG YB IR.NIZAR JAMALUDDIN……tiada siapa boleh menggantikan tempatnya…..ALLAH sentiasa bersama anda….INSYAALLAH……….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s