Blogger Pro Umno Suka Porno ? Komen Tok Jib @NajibRazak

 

Hari ini aku tengok geng blogger dah makin panas dok lawan sama sendiri.Aku pun pening tengok blogger yang dipuja dipuji orang umno dan pemimpin umno menyerang kawan sendiri.

Mulanya aku pun malas nak campur isu bergaduhan depa tapi bila dok pikiaq mai lagu mana tok jib boleh menang kalau lagu nilah perangai sek-sek kita?

Hang kena ingat wei pru dah tak lama lagi. Kalau hang suka tutuh sana tutuh sini hang akan londeh seluaq dalam kawan baik hang sendiri.

Dalam hal ni mai kita jangan bergaduh. Papagomo ke Umb ke dua dua penting. Kita tau diorang tak sempurna bukan maksum macam nabi tetapi kalau dua-dua bergaduh nampak la kurap kudis sana sini.

Aku tau mesti blogger pembangkang dok ketawa guling baca entri bodoh hangpa semua tu. Apasal hangppa smua ni dah berbulu besaq anu pun dah panjang pun masih nak bergaduh macam budak kecik ?

story papagomo cuba kait blog nama putrajaya online hangpa klik tang sini http://www.papagomo.com/2012/05/18-sx-story-inside-jangan-jadikan.html

Setakat aku tengok la, budak gomo pun dok main porno juga. Mana lagi teruk aku pun tak tau.

Bagi aku tak kira hangpa Umb ka UMc ka Umn ka hangpa kena jaga imej parti. Tapi aku rasa putrajaya online ni bukan umb sebab tak ada pun logo Umb.

Pasai apa papagomo kait dengan jentera umno ha ?

Ada dengaq-dengaq papagomo marah benar dengan budak umb lepas dia dah ‘lemas’ tak ada duit.

motif dia senang sahaja nak balun jentera umno biar duit dapat kat dia sorang.

kawan baik dia parpukari mesti akan pertahan sedara seduitan ni..

hangpa janga nak tipu akulah. 

semua tahu siapa dapat duit ratus ribu dengan menteri nak bantu isu NFC.

tapi tak berjaya pun.

aku malaih nak tulis panjang2. lantak hangpa lah nak tulis.

peliknya aku rasa blogger umb pun takut juga nak pertahan umb.balas serangan papagomo.

yuseriyusuf aku tabik kat dia. berani belasah satu satu komen berapi papaugomo.

yang lain sama.

blogger Apa aku tabik jugak tengok ayat maut dia.perghhhhhhhh

cayalah.

 

chow dulu gua ada hal der.

4 responses to “Blogger Pro Umno Suka Porno ? Komen Tok Jib @NajibRazak

  1. Hidup UMNO-BN !

    Pelabur Bijak

  2. paling aku benci adalah bloggers yang baru nak naik pijak kawan sendiri,kalau aku jadi gomo,terus jaa resign dan terus bagi kekuatan kat bloggers pakatan,umb ingat depa hebat,kalau hebat tgklah rangking bloggers,tak pernah ada dalam carta top 10, tapi sombong macam diva,kalau blog nie tak adapun,lagi bagus daaa,baik tutup jaaa,tak ada klass…pengampu!!

    belagak macam pengikut 10 juta,blog hit pun tak sampai sejuta,ada hati nak tunjuk terer mcm dah pandai..ko tgk otai ko, dah dekat 30juta hit,ko nak cari sejuta pun mcm cibai…

    untuk double y, aku harap ko insaflah,takpayah nak tegak mcm kote anuar lagi,aku benci manusia hipokrit mcm ko orang semua,hormatlaaa sikit pada otai2 lama,mcm kita hormat orang tua jugak lah,kasi kol, setel dalm telefon jaaa..ini tidak buat mcm ko banyak pengikut…hampeh!!

    masa aku menulis nie, hanya ada 2 orang jaaa on line,tapi tgk pada gomo,parpukari,gap ratusan beb,ko ingat ko hebat,kalau hebat mana pi pembaca blog ko,2 jaaa…simpan laaa cerita ko dalam jamban..pi mintak maaf kat gomo,dan aku tak mau baca lagi ko kutuk member bloggers pro umno…mana blog ko taun 2008,tak ada lagi kan,jadi ukurlah baju di badan sendiri…

    aku benci UMB terbasuk double y,kalau ada artikel dari UMB sah2 baik aku baca milosuam,takpun cenangau dau kari lagi bagus dari dok layan budak tak ada dalm ranking bloggers…

    UMB hampa semua syok sendiri…BOOOOOO
    aku sokong papagomo,bloggers no 1 daalam carta hati

    kalau double y tak siarkan,ko tolong siarkan yee bloggers….

  3. kialjr65.com

    Reblogged this on KIYAIjr_@com.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s